top of page

Bemutatkozás

 

Zám Zoltán vagyok, Erőébresztő, önismereti tréner, intergál szemléletű coach, holisztikus túravezető

Mottóm: Lásd és érezd tisztán azt aki vagy, hogy szabaddá válj!

Küldetésemnek érzem, hogy abban támogassalak, hogy felébreszd a benned lévő erőt, és önazonosan megéld az életed minden területén.

Fontos számomra, hogy átadjam a tapasztalataimat, intuíciómat és rendszerlátásomat felhasználva támogassam a hozzám fordulókat. 

Profil fotó by Zsuzsi.jpg

Személyes életútam

 

Műszaki egyetem után, 8 évig dolgoztam Egerben multinacionális környezetben, az autóiparban folyamat mérnökként. Mérnökként erősségemmé vált az analitikus gondolkodás, különböző területek átlátása, összefogása, ezáltal új megoldások kigondolása.  Aktívan sportoltam fiatal koromtól kezdve, ennek ellenére gyakran voltam beteg. Az egészségügyi állapotom miatt elkezdtem már az egyetemi éveim alatt is az alternatív gyógymódok irányába érdeklődni.  Miután nem kaptam kielégítő válaszokat a nyugati orvoslás útján, elkezdtem keresni a megoldásokat a magam módján. Ez a keresés vitt az agykontroll, a tai chi, a masszázs, és az energiagyógyászat irányába.  

 

A spiritualitás felé a magánéleti válságom indított el, a párkapcsolat válás után, elvesztettem motivációm a munkahelyem kapcsán is. Válaszokat kerestem a bennem felmerülő kérdésekre, be szerettem volna tölteni a bennem lévő ürességet. Belső késztetésem a meditáció irányába vitt. Így találtam a deeksha meditációra, ami elindított az önismereti utamon. Annyira hálás voltam a módszernek és a meditációnak, hogy elhatároztam, hogy ezt szeretném én is átadni az embereknek. Így egy év múlva Indiában voltam, a deeksha meditációs- egység trénerként végeztem, és ez volt a legfőbb katalizátora, hogy kiléptem az addig megszokott keretek közül és elkezdtem követni a szívem szavát. Ez az út egy másfajta életmód és hivatás felé vezetett. Budapestre költöztem. Az volt a vágyam, hogy segítsek az embereknek teljesebb, tudatosabb boldogabb életet élni. És átadjam, megtanítsam nekik a meditációt és azokat a módszereket amik nekem is segítettek. Elkezdtem tanulni keleti és nyugati stílusú masszázsokat.

Sportolóként tudtam milyen fontos a test karbantartása, korábban jártam sport sérülések miatt masszázsokra és elképesztőnek találtam milyen javulásokat hoztak. Úgy éreztem ez is egy olyan módszer, amit szívesen tanulok és adok általa másoknak. Kerestem azokat a mozgás formákat, amik magukba foglalták a keleti szemléletmódot, és jó hatással vannak testi-lelki-szellemi szinten is. Így jutottam el a csikung és a jóga gyakorlásához.  

Szellemi nyitottságom miatt nagyon gyorsan tudtam elsajátítani a sprituális gyakorlatokat, módszereket.  

Önismereti utamon a testorientált terápiák, önismereti csoportok nyitották meg a mélyebb önismeret szintjét. És indítottak el a integrált szemléletmód felé. Teljes képet szerettem volna látni és egyértelművé vált, hogy tovább kell tanuljak, fejlődjek emiatt. 

Ezért tanultam spiráldinamikát, ami megmutatta nekem a integrál szemléletű személységfejlődés szintjeit. A tiszta kommunikáció és terápiás kommunikáció elsajátítása mind a magánéletben, mind a segítői munkámban segítségemre volt. 

Theta Healing módszere, szemlélet módja meghatározó volt a munkásságomban. Az intuícióm, test- és térérzékelésem tudatos használatában fejlődtem sokat általa.

 

Csoportjaimon intuitívan ötvözöm a tanult módszereket és tapasztalásaimat. A csoportos foglalkozások meghatározóak voltak az önismereti munkásságomban az elejétől fogva. Fokozatosan integrálom be azokat a módszereket amiket tanultam, azokat a szellemi tartalmakat, amiket lecsatornáztam. 

Fontos számomra a megújulás és a tapasztalatok integrálása. Mindig is lényeges volt számomra az élmény alapú foglalkozás, és hogy test-lélek-szellem szintjén is átéld résztvevőként a tapasztalást.

Intuitív tér alkotónak tartom magam, létrehozom a teret, amiben kapcsolódni tudsz önmagaddal és társaiddal.

 

2018-ban megalapítottuk a Cselekvő Férfi Erő projektet Lévai Brúnó barátommal, és kidolgoztunk egy férfiaknak szóló önismereti rendszert, aminek a Haka Erő csoport nevet adtuk. Azóta több zárt csoportunkon és megannyi nyitott alkalmunkon, több száz férfi lépett előre az önismereti útján, kapcsolódott az erejéhez, ami nagyon felemelő érzés.

 

Szakmai tapasztalat / végzettség

 

Deeksha meditációs - egység tréner 2015 - India

Reiki kezelő - energiagyógyászat - haladó szint - 2015

Theta Healing konzulens - 2016 óta

Keleti és nyugati masszázs tanfolyamok - 2015 óta masszőrként is dolgozom   

Test orientált (bodywork) saját élményű tapasztalatok 

Tiszta kommunikáció / Terápiás kommunikáció 

Intuitív tér olvasás - érzékelés fejlesztése 2018-2020

Test alkímia kezelés -  2019

 

Csoportos vezetett meditációk tartása 2015 óta 

Önismereti- csoportok, és túrák vezetése 2018 óta

Intuitív masszázs és érintés workshopok vezetése 2018 óta

Haka Erő Ébresztő tréning megalkotása, férfiaknak szóló önismereti folyamatok tartok 2018- óta

Integrált szemléletű csoportvezetői képzés 2019-2020

Life Coach képzés 2021

Intergál családállitás képzés - 2022-

 

Mi az erősségem?

Intuícióm  használva hangolódom össze veled (ha egyéniben dolgozunk) vagy csoporttal, ezáltal érzékelem mire van nyitottság, lehetőség a térben. Testi-lelki-szellemi szintet is figyelembe veszem, a rendszer szintű működést vizsgálom, hogy a megfelelő módon támogassalak abban, hogy eljuss a megoldáshoz.

Rávezetlek a lényegre, azáltal hogy összekapcsollak a belső őszinteségeddel, igazaddal, belső erőddel. 

Önreflexió fejlesztésében támogatlak, hogy eljuss a felszabadító felismerésekhez.

Képes és hajlandó vagyok szembesíteni, beleállok a helyzetbe akkor is, ha konfrontációra van szükség, hogy kimozdítsalak a beragadtságból, tehetetlenségből és ott vagyok veled a nehézben is megtartó erővel, értő figyelemmel, és együttérzéssel.

Támogatlak abban, hogy falak helyett egészséges határaid legyenek.

 

Kézzelfogható gyakorlati segítséget kapsz, eszközöket a jelenlegi helyzetednek, állapotodnak megfelelően. Kezedbe adom az eszközt, amivel hétköznapokban támogatod a folyamatod, emelheted az energiaszinted, tehetsz magadért. 

 

Abban segítelek, hogy 

 • a szíveddel lásd magad, nagyobb elfogadásba kerülj azzal, ami van a jelenlegi helyzetben

 • megszelidítsd azokat a részeidet amikkel harcolsz.

 • Kapcsolódj a belső erődhöz, 

 • Rátalálj az önazonos működésédre

 

 Mi az, amit kapsz tőlem?

 • Én időt kapsz valódi önmagaddal

 • Feltétel nélküli elfogadás és szeretet terében töltődhetsz

 • Átélheted a belső csend, egység, és harmónia állapotát

 • Megtapasztalhatod milyen érzés biztonságban, megtartva lenni.

 • Támogatom hogy kapcsolódj az erőddel

 • Kísérlek mint egy jó sherpa a legmélyebb völgyedbe és a legmagasabb hegyre!

 • Ha kell komfrontállak, szemedbe mondom őszintén ami van, hogy kihozzam belőled azt aki vagy!

 

Milyen eszközökkel, módszerekkel segítelek?

 • Coaching

 • Haka Erő Ébresztő tréning 

 • Önismereti természetjáró túra

 • Intuitív tér olvasás

 • Theta Healing /  energiagyógyászat 

 • Terápiás kommunikáció,  Értő figyelem

 • Test orientált gyakorlatok,

 • Integrált család- és rendszerállítás

 • Keleti masszázs és érintés 


 

Ajánlom neked a foglalkozásaimat:

 • ha hajlandó vagy tenni a változásért, 

 • ha hajlandó vagy szembenézni önmagaddal,

 • ha mások hibáztatása helyett vállalod a felelősséget az életedért.

 

bottom of page